NMF Friesland Samen voor een mooi en duurzaam Fryslân.
Menu
Johan Dirk van der Schaaf

Johan Dirk van der Schaaf

Mijn naam is Johan Dirk van der Schaaf. Ik ben werkzaam als projectmedewerker bij de Friese Milieu Federatie. Dit houdt in dat ik mij bezighoud met allerlei werkzaamheden binnen de acht thema’s waarmee de federatie werkt. Projecten  zoals de Nacht van de Nacht, lokale energie initiatieven, Boerderij van de Toekomst en onze social media community vind ik erg interessant en belangrijk.

Persoonlijk vind ik het erg leuk om een breed publiek aan te spreken met diverse campagnes. Uiteindelijk is het de bedoeling dat iedereen in Fryslân duurzaam gaat leven, daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk mensen te betrekken in allerlei activiteiten die de duurzaamheid vergroten, en daarmee Fryslân mooier maken!

Ik ben afgestudeerd als communicatieadviseur aan de NHL Hogeschool te Leeuwarden. Communicatie is een interessant werkveld en bovendien erg belangrijk. De Friese Milieu Federatie is verantwoordelijk voor vele belangrijke en interessante projecten. Deze moeten natuurlijk zo breed mogelijk onder de aandacht worden gebracht bij de juiste doelgroepen. Hierbinnen speelt communicatie een cruciale rol.

Neem eens een kijkje op onze Facebook community: https://www.facebook.com/IkhouvanFryslan/ en blijf op de hoogte van de leukste duurzaamheidsnieuwtjes in Fryslân!

Johan Dirk van der SchaafLinkedin profiel van Johan Dirk van der Schaaf
Projectmedewerker (06-86834435)
jd.schaaf@friesemilieufederatie.nl
Volg ons via social media
Wij worden gesteund door:
Provincie Fryslân
CBF