NMF Friesland Samen voor een mooi en duurzaam Fryslân.
Groenlunch: Circulaire Economie in de praktijk – Recycle Boulevard

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 januari 2019 organiseert Nederland circulair! de Week van de Circulaire Economie. Landelijk – en dus ook in Fryslân – worden er tal van activiteiten georganiseerd rondom het thema Circulaire Economie.

De Recycle Boulevard brengt in Leeuwarden circulaire economie in de praktijk. Het is een ontmoetingsplek die plaats biedt aan een kringloopwinkel plus, een werkplaats, een leeromgeving en met duurzame pop-up winkeltjes. Een inspiratieplek op het gebied van hergebruik en recycling.

Sjoerd Seldenrust, manager van de Recycle Boulevard, vertelt u over hoe spullen, kleren, kunst, scholen, inwoners van Fryslân en ondernemers samenkomen in de Recycle Boulevard. Eén van de pop-up-ondernemers zal vertellen waarom zij juist bij de Boulevard met haar onderneming bezig is. Ook kunt u kijken bij het nieuwste project van de Boulevard: Jouw Kringloopkast.

Vanaf 11.45 uur kunt u gebruik maken van een vegetarische lunch. Om 12.00 uur begint de presentatie. Einde van de bijeenkomst is om 13.00 uur.

Waar: Recycle Boulevard, Voltastraat 11, 8912 AE Leeuwarden

Datum: maandag 14 januari

Tijd: 12.00 – 13.00 uur

U bent van harte welkom!