NMF Friesland Samen voor een mooi en duurzaam Fryslân.
Menu
Energie Makeover

Energie Makeover

 

Wil jij ook kans maken op een duurzaam huis? 

 

Iedere week kans maken op mooie prijzen die je huis duurzamer maken? En bovendien kans maken op de hoofdprijs? Doe dan mee aan de Energie Make-Over. Vanaf  9 april 2018 start de Friese Milieu Federatie met de wedstrijd. Elke week geven wij prijzen weg die helpen om huizen in heel Fryslân te verduurzamen, misschien wel die van jou!

De wekelijkse opdrachten zijn geschikt voor alle Friezen, dus veel kennis van duurzaamheid is niet nodig! De opdrachten gaan allemaal over de verduurzaming van jouw huis. Elke week maak je kans op een prachtige weekprijs. Wie alle weken meedoet en de meeste punten weet te verzamelen, ontvangt aan het eind van de wedstrijd de hoofdprijs!

Welke prijzen er precies worden weggeven is op dit moment nog een verrassing, maar je kunt in ieder geval kans maken op ledverlichting, isolatiemateriaal en groene stroom!

Op de hoogte blijven van al het Makeover nieuws?
Meld je dan nu aan! Dan blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en ontvang je al het nieuws als eerste! Opgeven kan via: make.over@friesemilieufederatie.nl. Vermeld tijdens je aanmelding in ieder geval:

  • Naam
  • Woonplaats
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Lees voor meer informatie het reglement. 


 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de Energie Make-Over kunt u contact opnemen met Johan Dirk van der Schaaf via 06-22838161 of make.over@friesemilieufederatie.nl

Volg ons via social media
Wij worden gesteund door:
Provincie Fryslân
CBF