NMF Friesland Samen voor een mooi en duurzaam Fryslân.
Menu
Flower Power Markt – Informatie & inspiratie voor een duurzame, gezonde en kleurrijke levensstijl

Flower Power Markt – Informatie & inspiratie voor een duurzame, gezonde en kleurrijke levensstijl

Organisatie:Flower Power

Tijd:De markt is geopend van 13.00 tot 18.00 uur.

Datum:3 maart 2019

Locatie:Adres: Schouwburg De Lawei, Laweiplein 1, 9203 KL Drachten.

Adres:Schouwburg De Lawei, Laweiplein 1, 9203 KL Drachten.

Kosten:Entree: 4 euro voor volwassenen, tot 12 jaar gratis entree.

Meer informatie:Praktische Informatie Entree: 4 euro voor volwassenen, tot 12 jaar gratis entree. Bij inschrijving voor de nieuwsbrief kun je een kortingsbon downloaden. Openingstijden: 13.00 uur tot 18.00 uur. Meer informatie en het (uitgeschreven) programma is te vinden op www.flowerpower.frl.

Wil je je laten informeren en inspireren over een duurzame, gezonde en kleurrijke levensstijl? Kom dan zondag 3 maart naar de Flower Power Markt in Schouwburg De Lawei in Drachten. De Flower Power Markt is een markt met workshops over (h)eerlijk (lokaal) eten, ruilen, delen & repareren, natuurlijke gezondheid, groen & zelf(voorzienend) aan de slag en creatieve & kleurrijke levensstijl.

Op markt kun je heerlijk sneupen, inspiratie opdoen en shoppen! Zo vind je er trendy handgemaakte producten, kleurrijke designer & alternatieve kleding, eigenzinnige sieraden, kinderkleding & accessoires, natuurlijke verzorgingsproducten, (vintage) woonaccessoires, en andere hippe duurzame goodies. Lees meer over het aanbod op de markt.

Je kunt genieten van een massage, een consult nemen, kijken of je vitaminen & mineralen balans goed is of je laten informeren over duurzame energie.

Wie een reden zoekt zijn kleding- en/of en boekenkast eens op te ruimen… op de Flower Power Markt kun je deze ruilen voor frisse exemplaren. Ook zaaigoed en plantjes kunnen worden geruild.

Workshops & activiteiten programma
De markt biedt daarnaast een leuk workshop programma voor jong en oud. Dit jaar kunt je tijdens een workshop zoals barefoot sandals haken, ehbo met etherische oliën, zaadharten maken van papierpulp, aura’s leren zien en voelen of leren over de kracht van stilte.

Voor deze activiteiten schrijf je je in bij de organisatie (na de entree), hiervoor is de deelname beperkt. Op een mogelijke kleine materialen vergoeding na is deelname aan de activiteiten op het programma gratis. Lees meer over de inhoud van de activiteiten.

Volg ons via social media
Wij worden gesteund door:
Provincie Fryslân
CBF