NMF Friesland Samen voor een mooi en duurzaam Fryslân.
Menu
Cursus Flora en Fauna van het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân

Cursus Flora en Fauna van het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân

Organisatie:Mar en Klif

Tijd:19:30 - 22:00

Datum:19 april 2018

Adres:De Brink 4 8567 JD Oudemirdum

Kosten:€5,- per persoon inclusief koffie/thee

Bezoekerscentrum Mar en Klif en natuurkenner Ep van Hijum organiseren een interessante cursus over de flora en fauna van het Nationaal Landschap. De cursus is geschikt voor zowel kenner als leek en vindt plaats op donderdag 19 april a.s. in Bezoekerscentrum Mar en Klif. De kosten zijn € 5,= per persoon inclusief koffie/thee.

Cursus Flora en fauna van het Natuurlandschap – Dieren in de lente
Tijdens de cursusavond komen veel soorten uit het planten- en dierenrijk aan bod. De focus ligt op vogels, vlinders en libellen.

Cursisten worden op een lichtvoetige manier meegenomen door de natuur. Kennis vergaren is belangrijk maar dat is zeker niet het enige. Veel belangrijker is de verwondering over alles wat groeit en leeft.  Verwondering en kennis zijn de basiselementen voor bewustwording en bescherming van de natuur. Eigen inbreng is welkom en waardevol, want met elkaar bepalen wij wat er de volgende cursusavond aan bod moet komen. Ook is er tijdens elke cursusavond alle gelegenheid om vragen te stellen en om meegebrachte foto’s uit de natuur te determineren.

Lijkt het u leuk om op een laagdrempelige manier kennis op te doen over de natuur? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan deze cursus. Opgave is gewenst en kan via www.marenklif.nl. Inloop is vanaf 19:30 uur, de cursus start om 20.00 uur en duurt tot omstreeks 22.00 uur. Er volgen nog een aantal  excursies om de opgedane kennis in praktijk te brengen en uit te bouwen.

Volg ons via social media
Wij worden gesteund door:
Provincie Fryslân
CBF