NMF Friesland Samen voor een mooi en duurzaam Fryslân.
Menu
Buurman in de natuur

Buurman in de natuur

Organisatie:Plan D

Tijd:Vr 23 juni | 19.00 uur/Za 24 juni | 15.00 en 19.00 uur

Adres:paviljoen De Leyen, te Rottevalle

Kosten: € 8,00

Bezoek website

In hun tuinbroeken en met tuingereedschap in de handen duiken de buurmannen de natuur in. Geen mini moestuin, maar in de echte wildernis! Ze zaaien, oogsten, scheppen en harken er op los. Samen creëren ze een wereld vol mooie gewassen. Ze zijn helemaal zelfvoorzienend. Ze kweken niet alleen hun eigen eten, ze recyclen ook alles wat los en vastzit.

Maar de natuur laat zich niet zomaar beteugelen en er gaat dus ook wel eens wat mis. Van hagelbui tot schimmelziekte en van leidingbreuk tot een prachtig gerecycled voorwerp dat in elkaar stort. Maar samen staan de buurmannen sterk en vinden ze gelukkig altijd weer een oplossing.
Buurman in de natuur is een vrolijke en ontroerende dansvoorstelling over de kracht en de schoonheid van de natuur. Maar ook over de kwetsbaarheid van het milieu; plastic soep in de zee, CO2 uitstoot en smeltende ijskappen. Wat er ook gebeurt, de buurmannen laten elkaar niet in de steek. Daarmee is deze voorstelling een prachtige ode aan vriendschap, fantasie en creativiteit.

Buurman in de natuur is het vervolg op de succesvolle plan-d voorstellingen Buurman op vakantie, Buurman in de winter en Buurman in de bieb. Een dansvoorstelling over de kracht en de schoonheid van de natuur.
Buurman in de natuur wordt gespeeld op locatie bij paviljoen De Leyen, te Rottevalle.
Afstand vanaf het Slingepark: 23 minuten fietsen

Entree | € 8,00
Duur | ± 60 minuten
Vr 23 juni | 19.00 uur
Za 24 juni | 15.00 en 19.00 uur
Het hele programma is te vinden op www.simmerdeis.nl.

Volg ons via social media
Wij worden gesteund door:
Provincie Fryslân
CBF