NMF Friesland Samen voor een mooi en duurzaam Fryslân.
Menu
Disclaimer

Disclaimer

Alle informatie op deze site is met zorg geplaatst. De Friese Milieu Federatie doet haar uiterste best om deze informatie nauwkeurig, feitelijk juist en actueel te houden. Grote zorgvuldigheid wordt betracht bij de samenstelling van achtergronddocumenten.

Ondanks deze voortdurende aandacht voor de kwaliteit kan het voorkomen dat je verouderde of verkeerde informatie aantreft. In deze gevallen stellen wij het op prijs als je ons hiervan op de hoogte wilt stellen door een e-mail te sturen via de Contactknop, die te vinden is op iedere pagina in deze website.

Informatie, suggesties voor verbetering en andere berichtgevingen die de Friese Milieu Federatie ontvangt naar aanleiding van de website worden als niet-vertrouwelijk beschouwd en kunnen als bedoeld door de Friese Milieu Federatie gebruikt worden zonder dat daar toestemming voor nodig is.

De Friese Milieu Federatie behoudt zich het recht voor de informatie op de website te herzien zonder aankondiging.

In geen enkel geval is de Friese Milieu Federatie aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van de informatie op deze website.

 

Volg ons via social media
Wij worden gesteund door:
Provincie Fryslân
CBF